L.C. Temptation

BÖCKER SOM GER NJUTNING

Shailene Craig (Yamilé Andreasson) debuterade med sin första erotiska novellsamling 2015 med namnet "Om du ber mig" som då endast utkom som e-bok och har ett ganska vågat språk. För att kunna erbjuda fler läsare chansen att läsa novellerna skrevs samlingen om till viss del och språket gjordes mer vardagligt. Den fick då namnet "Längtan" och blev en storsäljare hos L.C. Förlag.

Efter det har hon skrivit ytterligare verk inom samma genre.  Boken "Berör mig, förför mig" skrev hon tillsammans med fem andra inbjudna författare för att skapa en samling med olika inspirationer. Även den blev en hit bland läsarna.

I år utkommer Shailene med ytterligare samlingar men även enskilda noveller. "Lockelsen" har precis släppts och novellsamlingen "Låt spelet börja" som är en thriller med en hel del erotik släpps inom kort, men delas upp i två delar och kommer ges ut som e-böcker. Senare under året utkommer hela samlingen som pocket.FÖLJ SHAILENE PÅ:
Bianca Rose (Nicole Löv) debuterade 2016 med att skriva erotik i novellsamlingen "Berör mig, förför mig". Samma år utkom hon med kollegan Shailene Craig med boken "Blodröd synd" som är en erotisk thriller. Då hon främst brinner för att skriva deckare så föll det sig som självklart att skriva en novellsamling med inslag av spänning och lägga till erotik. 

"Låt spelet börjar" är en novellsamling som utkommer under året och är uppdelat i två delar som ges ut som e-böcker. Senare under året planeras att samlingen ska tryckas som pocket i sin helhet. Utöver dessa böcker planeras ytterligare böcker och samlingar med inslag av erotik.


FÖLJ BIANCA/NICOLE PÅ:
Viktoria Lundvall (Madelene Lundvall) debuterar inom erotik i novellsamlingen "Låt spelet börja". Hon har tidigare skrivit böcker inom fantasy och under namnet Madelene Lundvall, något hon kommer att fortsätta med.

Viktoria är bosatt i Haninge utanför Stockholm med man och två barn.Följ Madelene på: 
Blogg
Facebook
Instagram
Twitter